Genel Duyurular

ABD'ye Giriş Hakkında Bilmeniz Gerekenler

June 16, 2022
Contents [show]

8 Kasım 2021'den itibaren ABD, uluslararası yolcuları tekrar ağırlayacak. Amerika'nın rüya şehirlerini yeniden keşfetmek, Florida veya California'nın güneşli kumsallarında dinlenmek veya iş ilişkilerini derinleştirmek isteyenler için ABD'ye girişle ilgili en önemli detayları özetledik.

Yolcular FDA onaylı veya yetkili bir veya Dünya Sağlık Örgütü (WHO) acil kullanım listesindeki bir aşı (Janssen / J & J, Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Covishield, Sinopharm ve Sinovac) ile tam olarak aşılanmış olanlar ve
Uçağın yabancı bir ülkeden kalkışından en fazla 3 gün önce yapılmış negatif bir Covid-19 testi (PCR, antijen veya doğrulanmış kendi kendine test) sunanların
8 Kasım 2021'den itibaren kısıtlama olmaksızın ABD'ye girişine izin verilecek.

Aşağıdakiler geçerlidir:
Bir kişi, planlanan girişten en az 14 gün önce onaylanmış bir aşının her iki dozunu da almışsa, tam aşılanmış olarak kabul edilir. İstisna: Janssen / J & J için tek bir aşı dozu yeterlidir
İki farklı aşının bir kombinasyonu (karıştır ve eşleştir aşı birincil serisi) de kabul edilir.
Aşılama şartının istisnaları arasında U.S. vatandaşlar, yasal olarak daimi ikamet edenler ve 18 yaşından küçük çocuklar
Aşılı bir yetişkinle seyahat eden 2 ila 17 yaş arasındaki çocukların, ayrılmadan önceki üç gün içinde alınan bir örnekten negatif bir viral test kanıtı göstermeleri gerekmektedir.
Aşısız bir çocuk yalnız seyahat ediyorsa (UMNR), ayrılıştan sonraki bir gün içinde alınan bir numuneden negatif test kanıtı göstermeleri gerekecektir.
2 yaşın altındaki çocuklar test şartından muaftır
 

Giriş koşulları hakkında daha fazla yararlı bilgi için Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC) web sitesini ziyaret edin.
New York, Washington, DC veya Chicago: Sizi ve müşterilerinizi ABD'deki bu ve diğer birçok noktaya yakında götürmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Amerika'ya tekrar hoş geldiniz!

Categories : Genel Duyurular